Projectleider / Uitvoerder – E/G/W

Projectleider/ Uitvoerder

Voor deze functie zoeken we per direct een nieuwe, vaste collega. Wij willen ons team graag uitbreiden met een enthousiaste collega die in staat is om zelfstandig professionele invulling te geven aan deze veelzijdige functie tbv regio Zeeland- Zuid Holland – West Brabant
Onze opdrachtgevers zijn leveranciers van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Zij kenmerken zich zelf als een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf en geloven dat ze met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten kunnen bereiken.
De vakmensen van de bedrijven verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ een mooi stuk werk en daar zijn ze trost op. Zij bieden medewerkers een prettige, open en informele werksfeer aan.

De werkzaamheden
Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies aan de ploeg(en) en onderaannemer(s) met betrekking tot de projecten. Je draagt zorg voor coaching, begeleiding en ontwikkeling van de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de organisatorisch, financiële en administratieve voortgang van de projecten. Tevens dien je de voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu na te leven, uit te voeren en in te bedden in de organisatie.

Functie eisen
Je hebt minimaal een MBO (techniek) diploma en MBO/HBO werk- en denkniveau. 4 jaar ervaring is een must. Je bent zowel resultaat- als mensgericht en bent gewend om zowel met grote projecten om te gaan als met de ‘ad-hoc-klussen’.

Competenties
 Plannen en organiseren
 Klantgericht handelen
 Flexibel anticiperen
 Coachen
 Samenwerken
 Kostenbewust handelen

Facebook Iconfacebook like buttonBezoek onze LinkedIn pagina