(service)Monteur beveiligingsinstallaties

Voor onze opdrachtgever die al jaren totaalaanbieder is van hoogwaardige zwakstroominstallaties voor beveiliging en communicatie in de regio Rotterdam zoeken wij….

In deze functie heb je een zelfstandige, afwisselende en vooral veelzijdige baan. Na een inwerkperiode wordt je allrounder op het op het gebied van installatie van:

• brandmeldsystemen,

• inbraaksignalering,

• toegangscontrole,

• camerasystemen

• en datanetwerken.

Bij je werkzaamheden wordt je geassisteerd door een hulpmonteur die door jou wordt aangestuurd en begeleid. Je draait mee in het storingsdienstrooster voor serviceverlening buiten kantoortijden.

Wie zoeken wij

Een enthousiaste allrounder met een flexibele instelling die met grote zelfstandigheid werkzaamheden, na een korte inwerktijd, zelfstandig kan uitvoeren. Je hebt een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante ervaring. Je bent in het bezit van rijbewijs B(E), MBV- en VCA-basis diploma. Het diploma Installatiedeskundige Brandmeldsystemen is een pré. Verder ben je nauwkeurig, zorgvuldig, kan je systematisch en analytisch werken, heb je een pro-actieve mentaliteit en ben je in staat de hulpmonteur op te leiden en aan te sturen. Het strekt tot aanbeveling als je beschikt over product specifieke kennis voor wat betreft de principewerking van de door ons gevoerde systemen.

Wat bieden wij

Een leuke en veelzijdige fulltime baan, met een goed salaris en bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden, in een gezond en dynamisch bedrijf

Ben je geïnteresseerd mail je motivatie en CV naar rob @tsr-solutions.nl, voor aanvullende informatie kun je bellen naar 0162-692613 of buiten kantoortijden naar 06-23921699

Facebook Iconfacebook like buttonBezoek onze LinkedIn pagina