Installatiemonteur Martijn naar een  vaste baan!

Installatiemonteur Martijn naar een vaste baan!

Martijn, 44 jaar, Bergen op Zoom

Begin 2013 kreeg ik te horen dat ik per 1 juni van dat jaar boventallig zou worden met nog 12 andere collega’s.

Aangezien mijn vriendin en ik het beu waren om weekenden op en neer te rijden tussen Heeze en Bergen op Zoom en wilden gaan samenwonen, kwam dit eigenlijk wel goed uit, waardoor ik besloot te gaan verhuizen naar Bergen op Zoom.

Goed en wel gesetteld begon het zoeken naar werk. Via het UWV kwam ik bij een soort “speeddaten” met werkgevers terecht in Roosendaal, in een zaal met circa 10 bedrijven.

Overal langsgegaan, CV afgegeven met een leuk praatje. Het laatste tafeltje werd bemand door Rob en die maakte in tegenstelling tot de anderen meteen werk van ons gesprek en zei dat hij snel contact met mij zou opnemen voor verdere stappen.

Zo geschiede het en eind 2013 ging ik voor hem werken in Antwerpen op een project van een grote woontoren. Daar heb ik tot de zomer van 2014 gewerkt. Na de zomervakantie ben ik begonnen bij een installatiebedrijf te Breda. Daar werkte ik via Rob 3,5 jaar, de intentie was toen puur vanuit detachering. In deze 3,5 jaar nog een jaar uitgeleend geweest aan een installatiebedrijf in Made, wat vanaf januari 2019 mijn nieuwe werkgever wordt.

Na wat omwegen en goede levenslessen ben ik nu uiteindelijk terecht gekomen bij een bedrijf wat erg goed bij mij past, de Gebroeders Van Dijk uit Made.

Rob, ik wil je heel hartelijk bedanken voor je tomeloze inzet al deze jaren om ervoor te zorgen dat ik aan het werk kon blijven en dat ik nu ben beland waar ik me thuis voel.

Facebook Iconfacebook like buttonBezoek onze LinkedIn pagina