Payrolling

Met Payroll Services besteedt u de personeel- en loonadministratie uit .
Uw medewerkers staan bij ons op de loonlijst, met alle voordelen van dien.

Minder werkgeversrisico’s
Met payrolling komen uw medewerkers bij onze payrollservices in dienst. Omdat wij de formele werkgever zijn, loopt u aanzienlijk minder arbeidsrechtelijke risico’s ten aanzien van arbeidscontracten, loondoorbetaling, proeftijden, ziekte, WIA, etc.

Geen kosten bij ziekteverzuim
Omdat onze payroll service juridisch werkgever is van de medewerkers die bij u in dienst zijn, nemen wij ook de kosten van het ziekteverzuim en alle bijbehorende administratieve verplichtingen van u over.

Lagere personeelskosten
Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het contract- en verloningsproces pakt payrolling in veel gevallen zelfs goedkoper uit dan wanneer u de medewerkers zelf in dienst zou nemen. U bespaart namelijk aanzienlijk op de kosten van uw eigen loon- en contractadministratie, de accountantskosten, arbokosten en niet te vergeten ziektekosten.

Flexibel omgaan met personeel
Door uw personeel te payrollen via onze payroll services, zit u niet vast aan arbeidscontracten. Dit geeft u de vrijheid om flexibel in te spelen op ontwikkelingen in de markt.

Minder administratie
Wij regelen alle administratieve werkzaamheden. Zoals de personeels- en salarisadministratie, de verzuimaanpak en alle contacten met fiscus, arbodienst en sociale dienst.
Uw medewerkers kunnen bij onze servicedesk terecht met hun vragen op dit gebied.

Betrokken medewerkers
Bij payrolling zorgt u zelf voor de werving, selectie en begeleiding van uw medewerkers. Ook de personeelsplanning, functioneringsgesprekken, het inwerken en opleiden laten wij graag aan u over. Uw medewerkers moeten immers vooral betrokken zijn bij uw bedrijf. Payroll Services is alleen werkgever in juridisch opzicht. Met alle gemakken van dien.

Payroll +
Naast standaard Payrolling bieden wij Payroll + aan , wij kunnen zaken regelen mbt vervoer, gereedschappen , Pbm`s , trainingen enz waardoor u niet hoeft de investeren, waarvan als duidelijk in vooraf besproken tarief zit.

Een solide partner
Onze Payroll Services is op het gebied van payrolling al jaren toonaangevend in Nederland. Onze uitgebreide ervaring en een financieel solide organisatie bieden u de zekerheid dat aan alle wettelijke eisen wordt voldaan.

Voordelen van payrolling voor uw medewerkers
Ook uw medewerkers hebben veel voordeel bij payrolling. Zij kunnen altijd bellen voor informatie en zij krijgen op alle terreinen ondersteuning:
• deskundige servicedesk voor uitleg en voorlichting
• ruim(er) pakket aan arbeidsvoorwaarden
• groot aantal personeelsvoorzieningen
• meer (rechts)zekerheid
• opleidingsmogelijkheden
• uitstekende cao

Facebook Iconfacebook like buttonBezoek onze LinkedIn pagina